Przeżyj niezapomniane chwile podczas niedzielnego obiadu w legendarnym Grand Hotelu. Dołącz do wyjątkowego wydarzenia, które przeniesie Cię w podróż przez czas, fascynując Cię odkryciami i zmysłowymi doznaniami kulinarnymi.

Czeka na Ciebie niezwykły obiad historyczny, ożywiający ducha minionych dekad funkcjonowania hotelu. Doświadczony Szef Kuchni, Tomasz Iwańca, przywoła smaki i aromaty z różnych epok, odzwierciedlając ewolucję kuchni oraz trendy i wydarzenia społeczne, które na nią wpływały.

Przygotuj się na wyjątkową podróż kulinarnej retrospekcji, gdzie każdy kęs jest jak stronica z historii, a każdy smak to odkrycie tajemnic przeszłości. Wyrusz w podróż przez kulinarną przeszłość, gdzie czekać będą na Ciebie dania inspirowane autentycznymi przepisami z kart menu Grand Hotelu. Twoja niedzielna uczta stanie się niezapomnianym symbolem luksusu i elegancji.

Już 7 kwietnia odkryjesz smaki lat 20. i 30.

Plan wydarzenia:

13:00 historyczne oprowadzenie po hotelu

14:30 aperitif w Champagne Lounge

15:00 obiad w restauracji Grand Blue z muzyką na żywo

MENU:

Zakąska zimna

Majonez z sandacza w garniturze

Drugie danie

Bryzol cielęcy z marchwią duszoną oraz kartoflami a la lyonnaise

Deser

Legumina czekoladowa na ciepło z konfiturą i migdałami

Cena:

250 PLN od osoby

(w cenie dania, aperitif oraz tematyczne napoje)

10% zniżki dla posiadaczy karty Sopockiej

Więcej informacji TUTAJ

Możliwość zakupu biletu TUTAJ

Polecamy to wyjątkowe kulinarne wydarzenie!

Doświadczaj Sopot wszystkimi zmysłami!